Friday 1 November 2019

Happy Halloween!

Tällä viikolla Niittykummussakin on vietetty Halloweenia monin eri tavoin.
Osa opettajista aloitti teemoittaisen pukeutumisen jo alkuviikosta, ja kaksijalkainen hai on nähty monessa roolissa viikon aikana.
Hai ja seilori
Baby shark




Korttihai ja herttarouva

Torstaina, eli virallisena Halloween-päivänä, oli pukuvilinää jo huomattavasti enemmän aamusta iltaan - koulupäivän aikana 3.-4. luokkalaiset ratkoivat halloween-aiheisia pakopelitehtäviä. Yhtäällä ratkottiin tehtäviä, mistä saatiin koodi, jolla saatiin lukko auki, ja sen takaa paljastui QR-koodi, siirtäen joukkueita vihjeestä toiseen ympäri koulua!

Koodi selvitetty, ja lukko aukesi!

Vihjeitä pakopeliin sai mm. noidalta...

Ja yhdessä tehtävässä piti olla valmis matohommiin!


Illalla kauhumeininki jatkui, kun 5B järjesti Halloween Discon, minkä avulla keräävät rahaa ensi vuoden leirikouluhommia varten. Alakerran luokista löytyi monenlaista tehtävää ja herkkua, ja kellarikerroksen pukuhuonekäytävä oli muutettu hyytäväksi kammokujaksi! Koska disco oli vain vanhemmille oppilaille tarkoitettu, kammokuja sai pysyä yön yli (majoittaen varmasti lukuisia kummituksia), ja perjantaiaamupäivän aikana nuorimmatkin oppilaat pääsivät vuorollaan kokemaan karmaisevan kammokujan.

Hyytävää rekvisiittaa!

Discotiloissa oli monenlaisia koristeita 
Vain hänen luvalla pääsee rajan taa.

Kammokujaa mopataan pois. Kuvamateriaali aktiivisesta kammokujasta olisi ollut liian hurjaa herkille lukijoillemme!

Perjantain ohjelmistoon kuului 5A:n järjestämä Halloween buffet, minne luokat saivat vuorollaan tulla etsimään helpotusta makeannälkään. Buffet järjestettiin myös ilmastoasioita silmällä pitäen, sillä mainoksissa ja kuulutuksissa tulevia asiakkaita kehoitettiin tuomaan omat mukit ja lautaset mukaan, sillä kertakäyttöastioita ei haluttu käyttää. Noidat ja mörötkin ovat ilmastotietoisia näinä päivinä.

Ja niin on tältä vuodelta Halloween huhuiltu. Ensi viikolla oma rehtorimmekin on varmasti taas paikalla, tämän päivän sijainen oli aika hurja...




No comments:

Post a Comment