Friday 11 October 2019

Väripäivä

Oppilaskunnan hallitus järjesti jokavuotisen Väripäivän näin syysloman aattona. Kukin luokka sai tietää edustamansa värin hallituksen järjestämässä arvonnassa. Kukin luokka suunnitteli tahollaan, kuinka voivat parhaiten tuoda pukeutumisella ja koristautumisella värinsä esiin.


Perjantai-aamuna iso liikuntasali täyttyi värikkäästä väestä, kun tilaisuus alkoi. Hallituksen jäsenet olivat lavalla valmiina juontamaan ja tuomaroimaan, ja väriteemaiset laulut soivat  taustalla. 



Luokkien esiteltyä värinsä, tuomaristo vetäytyi miettimään valintaansa, minkä aikana 3. ja 6.luokkalaiset oppilaat opettivat koko koululle Macarena-tanssin.

Voittajakategorioita oli kolme, eniten väriä, eniten mielikuvitusta, ja eniten luokkahenkeä. Palkinnot jakautuivat seuraaavasti;

2A - Eniten mielikuvitusta - (Luokka maalasi Yaoi Kusama-henkisen pilkkuteoksen, minkä alle kaikki kätkeytyivät)


3B  - Eniten väriä -Keltaista loistoa!


6A - Eniten luokkahenkeä - Taustalla näkyy kuvasasa 6A:n kyltit -Ruskea, kyllä sillä voittaa!!



Tilaisuuden lopuksi oppilaskunnan hallitus tiedotti vielä uudesta ilmoitustaulustaan, mistä jokainen voi lukea kokouspöytäkirjat sekä tiedotusasiat.

Iloinen ja värikäs teemapäivä jatkui vielä siestallakin, kun 6.luokan oppilaat pitivät nuoremmille englanninkielisiä väri-Kahoot pelejä. 

Blogi toivottaa lukijoilleen värikästä syyslomaa!


No comments:

Post a Comment