Friday 23 November 2018

Avaruusmessut!

Ja niin koettiin jälleen projektin huipentuma - Avaruusmessut! Torstain aamutunnilla yhdeksän ryhmää rymsteerasi, kytki, asetteli ja ripusteli, ja laittoi messupisteitään valmiiksi. Koulun jokaisessa kolmessa kerroksessa oli messumeininkiä esillä, joten vierailijat saivat samalla pienen vilauksen koulun muistakin tiloista.



Vieraina messuilla kävivät koulun muut luokat ja opettajat, messujärjestäjien vanhempia ja isovanhempia, ulkopuolisina vieraina tutkija Turun yliopistosta, sekä toimittaja Ursan Tähdet ja avaruus -lehdestä. Tulevan vuoden aikana sen julkaisuista löytynee tuttuja!






Oppilaat olivat tehneet upeaa työtä, ja panostaneet suurella innolla ja energialla. Diaesitykset olivat täynnä mielenkiintoista tietoa ja kuvia, ja oppimaansa pääsi testaamaan mm. Kahoot!-visailuilla, sekä erään oppilaan koodaamalla pelillä (klikkaa tästä, niin pääset pelaamaan! Muista sallia Flash-player)

Messujen pari tuntia vierähti aivan huomaamatta, ja oli ihana päästä käymään eri pisteissä, ja nähdä kun oppilaat pääsivät kertomaan tekemästään muille.



Nämä huipentumat ovat projekteissa parasta. Ne antavat oppilaillekin aivan eri tavalla arvokkuuden tunnetta tekemälleen työlle, kun suuri työpanos tuodaan näyttävästi esiin.




Täältä tähän, näihin kuviin ja tunnelmiin, ja onpa vaan kiva palata vaihteeksi normaalin lukujärjestyksen pariin ensi viikolla!

No comments:

Post a Comment