Friday 30 November 2018

Joulun odotusta

Niin vain kului marraskuu loppuun, ja nyt saa virallisesti alkaa odottamaan joulua!

Kouluakaan ei ole enää paljoa jäljellä, kolmisen viikkoa enää. Näiltä viikoilta löytyy vielä luokkaretkiä, koulun sisäistä itsenäisyyspäivän juhlintaa, sekä yhdistettyä joulujuhla & jouluaskarteluiltaa - eli monenmoista hulinaa, huisketta, vilinää ja vilskettä!

Joulun henki Niittykummun koulun yllä

Ensi viikolla 6.luokkalaiset matkaavat tiistaina Opinmäkeen itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoon, ja keskiviikkona keräännymme koulumme saliin 5. luokkalaisten järjestämän ohjelman pariin. Lucian päivänä 13.12 koulumme joulujuhla onkin iltasella, ja samaan aikaan luokissa pyörii vanhempainyhdistyksen järjestämiä jouluaskartelupajoja. Askarteluiden lomassa pääsee katselemaan näytelmiä, osallistumaan yhteislauluhin, tai voi tutkia talviliikuntavälinetoria yhtäällä sekä löytötavaratoria toisaalla. Kaikkea kivaa tiedossa!

Tänään monessa luokassa pohdittiin tulevaa joulunalusaikaa, ja sitä, kuinka huomenna moni avaa joulukalenteristaan ensimmäisen luukun. Kalentereista löytynee kuvia, ajatuksia, tai kenties herkkujakin.



Eräänkin luokan aamun pohdintaan kuului luoda itselleen oma joulukalenteri, minkä täyttää pienillä hyvillä teoilla. Ideoita tuli paljonkin, ja haastankin tämän blogin lukijakunnan myös listaamaan itselleen 24 pientä hyvää tekoa, jotka voi tulevien viikkojen aikana toteuttaa itsensä ja muiden iloksi. Ehdotuksina oli oven avaamista, kehujen antamista, vanhemmille aamupalan laittamista, joululaulujen laulamista, pipareiden tekoa - monenlaista pientä arjen piristäjää! Antoisaa adventtia kaikille!

No comments:

Post a Comment