Thursday 30 May 2024

6A-luokan leirikoulu Hvittorpissa 15.-17.5.2024



Lähdimme leirikouluun 15.5.24. keskiviikkoaamuna bussilla. Saavuimme kurssikeskukseen ja söimme lounaaksi herkullista lohta. Sen jälkeen kiertelimme aluetta ja tutustuimme paikkoihin. 

Myöhemmin majoituimme huoneisiimme ja asetuimme aloilleen. 


Iltapäivällä koristelimme leirikoulupaidat ja leikimme ulkona piilohippaa sekä Kirkonrottaa. 


Sitten meillä oli kakkusota, jossa koristelimme ryhmissä kakkuja ja valitsimme voittajat. Loppupäivänä meillä oli ruokailu, uiminen, vapaa-aikaa, iltapala ja bingoa.


Heräsimme hyvien unien jälkeen majoituksistamme, jonka jälkeen menimme aamupalalle. Sen jälkeen ohjelmassa oli pihapelejä, frisbeegolfia ja pihasählyä. 


Söimme lounaan ja teimme leirikoulumukit sekä pelasimme lipunryöstöä. 



Sitten oli saunavuorot sekä uimista ja auringonottoa. Vesi oli kylmää, mutta uimme paljon! Uimisen jälkeen oli jalkapalloa. 

Söimme herkullisen iltaruuan ja sen jälkeen oli vapaa-aikaa. Iltapalan jälkeen menimme saliin pelaamaan erilaisia pelejä ja leikkejä. Tämän jälkeen oli vielä loppuilta vapaa-aikaa ja sitten menimme nukkumaan.



Perjantaina herättyämme menimme aamupalalle. Sitten siivosimme huoneemme puhtaiksi ja lähdimmekin jo koulua kohti bussilla. Saavuimme koululle joskus 10:45, sanoimme toisillemme kiitokset mukavasta ja ikimuistoisesta leirikoulusta ja lähdimme kohti koteja.



Leirikoulu oli huikea kokemus.

Kiitos 6A, Taina Innanen, Heidi Kerbs ja Hvittorpin henkilökunta! <3




No comments:

Post a Comment