Saturday 1 June 2024

Kevätjuhla 2024

 Hyvä Niittykummun koulun kevätjuhlaväki

Saamme päättää tämän lukuvuoden lämpimässä ja kauniissa säässä täällä ulkona. Toivottavasti se on hyvä merkki ja pääsette tuleva kesän aikana nauttimaan monista hienoista kesäpäivistä. Oppilaat ja opettajat aloittavatkin lomansa jo heti huomisesta alkaen ja me muut sitten omaan tahtiimme.

Haluan lämpimästi kiittää teitä oppilaita ja opettajia, koulun muuta henkilökuntaa sekä huoltajia vuoden uurastuksesta ja yhteistyöstä. Erityiskiitos koulumme johtokunnalle ja vanhempainyhdistykselle, joiden apuun ja tukeen voimme aina luottaa, Kiitos!

Teille kuudennen luokan päättäville toivon, että teillä on eväänänne Niittykummun koulusta lähtiessänne muun muassa seuraavia asioita:

Mukavia muistoja

Nöyryyttä sopivassa määrin, mutta ei nöyristelyä

Tietoja ja taitoja

Yhteistyökykyä ja suvaitsevaisuutta

Avointa ja auttavaista mieltä

Luottamusta itseenne ja ystäviinne

Onnellisen elämän eväitä, uskoa ja luottamusta tulevaisuuteen 

Olette aina tervetulleita tervehtimään meitä tänne koululle, jos haluatte. Aika usein meillä entisiä oppilaita täällä käykin.

Kysyin viime vuoden malliin tekoälyltä kevätjuhlaan sopivaa vitsiä. Haluatteko kuulla sen ennen stipendien jakoa?

Miksi Pikku-Kalle tuo tikkaat koululle?

Hän haluaa kivuta yläkouluun.

Vanhempainyhdistys, MLL alueyhdistys, ja Pohjola Norden ovat lahjoittaneet koululle useita stipendejä jaettavaksi. Kiitos siitä.

Vanhempainyhdistyksen sponsoroimat stipendit jaettiin 3-6 AB luokilla jokaiselle luokkatasolle 2 kpl stipendejä, valmistavalle 1-3D-luokalle yksi, ja Montessori-luokkien stipendit jaetaan viiden kuudesluokkalaisen kesken. Lisäksi saimme jakaa myös MLL -stipendi, Jaana Isoranta-stipendi ansioituneesta vieraan kielen opiskelusta, sekä Pohjola-Norden-Kirjastipendi.

Hymypatsaat jaettiin 6A ja 6B luokan oppilaille, oppilaiden itsensä äänestämille luokkatovereille.

Paljon onnea palkituille ja hyvää kesää teille kaikille!


Maija Sinisalo,

Rehtori

Niittykummun koulu

No comments:

Post a Comment