Friday 4 May 2018

Liikuntapäivä 3.5.2018

Torstaina Niittykummun koulussa vietettiin liikuntapäivää monenlaisten lajien merkeissä. Liikkuvan koulun oppilaat olivat kartoittaneet haluttuja lajeja ja osallistujia edellisellä viikolla, ja eilen päästiin sitten itse asiaan. 
Luokat ja opettajat sijoittuivat kuka minnekin kiinnostustensa mukaan. Lajeina mukana oli suunnistus, luontoretki, keilailu, koripallo, skeittaus ja skuuttaus, sekä uinti. Oppilaiden koulupäivän pituus pysyi lukujärjestyksen raameissa, kun lajien sijainnit ja aikataulut toimivat porrastetusti. 
Suunnistajat lähtivät Puolarmaariin, ja viettivät keskuspuiston kupeessa hyvän tovin erinäisiä rasteja jahdaten. Oppilaat itse kommentoivat seuraavasti;
"Suunnistus Puolarmaarissa
Suunnistus on kartanlukemista ja kompassinkäyttöä. Suunnistus on myös nopeutta ja suunnittelua ja viisautta. Se kehittää myös muistia. Se oli hauskaa ja vauhtikasta T.Anyu tschaplin 2M"
"Suunistus Keskiviiko 3.5.2018 Niitykumun koulun pihalla aluksi tapasimme pikkusalissa klo 9.15  annetiin ohjeet ja lähdimme suunistamaan oli 8 rastia/kuva suunistusta ryhmässä sitten menimme syomään ruokana oli riisiä ja pihvejä loput koulu päivästä oli vapaaaikaa koulu loppu klo12.45."


Keilailu oli vaihtoehdoista selvästi suosituin, ja oppilaita lähtikin Tapiolaan kolmessa eri sakissa. Urheilupäivän teemaan liittyen Niittykummun koululta reippaat oppilaat kävelivät sinne ja takaisin, ja vain pientä soraääntä saattoi kuulua sieltä täältä.. Jokatapauksessa itse keilailu oli todella suosittua. Tähänkin vielä oppilaan kertomaa;

"Meillä oli urheilu päivä ja olin keilaamassa Tapiolassa. Sain kaksi kertaa kaadettua yhdeksän keilaa, se oli aika helppoa ja voitin Arvon toisella kierroksella"

Kaikkinensa päivä oli onnistunut ja monipuolinen, ja virallisten ohjelmanumeroiden jälkeen liikunnallisuus jatkui koululla - pikkusaliin viritettiin parkour-temppurata, ja osa 5-6 luokan oppilaista pääsi vielä puolentoista tunnin rantakävelylle Haukilahteen. Säätkin suosivat meitä, ja sateilta vältyttiin koko liikuntapäivän ajan. Toisinaan aurinko jopa lämmittikin liikkujia. 










No comments:

Post a Comment