Friday 10 May 2019

Junior Ciné

Tällä viikolla koululaisia ympäri Espoon on suunnannut katsomaan Junior Cinén elokuvatarjontaa. Niittykummustakin on siirrytty sankoin joukoin pitkin viikkoa katsomaan monenlaisia elokuvia.

Yleisötoiminnan lisäksi Niittykummun koulusta oli oppilasjoukku valikoitunut myös Junior Cinén kummiluokaksi. Yhdistelmä oppilaita  456M sekä 5B luokalta viettivät suuren osan viikosta elokuvatoiminnassa monin eri tavoin. Kummioppilaat ottivat vastaan elokuvavieraita, ja kuuluttivat elokuvien alussa tietoa katsottavasta elokuvasta, sekä hoitivat kehoitukset hiljentää matkapuhelimet.

Aulatiloissa kummiluokkalaisten tehtävänä oli avustaa saapuvia elokuvankatselijoita oikeisiin paikkoihin. Espoon kuvataidekoulun taidepajoissa kummiluokkalaiset pääsivät toimimaan apulaisina. Lisäksi kummiluokka oli tehnyt elokuvafestareiden virallisen trailerin, mikä näytettiin aina elokuvien aluksi. Tämän trailerin näki kaikkiaan n. 5000 koululaista!

"Jännittävintä oli astua saliyleisön eteen kuuluttamaan elokuva alkuun. Hauskaa oli tehdä oikeita festaritöitä. Välillä oli hirmuista kiirettä, mutta onneksi saatiin katsoa monta elokuvaa!"

Mielenkiintoinen viikko takana, ja etenkin Junior Ciné kummiluokkalaisille varmasti ikimuistoinen!



No comments:

Post a Comment