Friday 3 May 2019

Toiminnantäyteinen viikko!

Huh sentään, alkaa melkein jo hengästyttää näin perjantai-iltapäivästä! Tällä viikolla on ollut niin monenlaista jännää ja erikoista tapahtumaa, että normaalit koulutyöt ovat saaneet jäädä välillä pienemmälle huomiolle.

Sen lisäksi, että keskiviikkona oli vapun kunniaksi vapaapäivä, tiistaina vietimme hattuhyppelöitä ja talent-showta, torstaina luokat keräsivät roskia koulun ympäristöstä, ja perjantaina väki sonnustautui huomioliiveihin, ja lähti lenkille, kun osallistuimme Team Rynkeby koulujuoksuun.

Alla hieman tunnelmia hattuhyppelöistä ja talent showsta oppilaskunnan hallituksen jäseneltä, sekä liikkuvan koulun jäsenen näkemys tämän päivän juoksuista. Vihreä raati pääsee ääneen ensi viikolla, kun vietämme siisteyden ja viihtyvyyden viikkoa!



Tänään oli aikamoinen päivä. Talent Show, Hattuhyppelö, Buffa. Sellaista se on  joskus koulussa, täyttä höyryä tai ei mitään. Olin tuomari Talent Showssa, joten pääsin aitiopaikalta
seuraamaan esityksiä. Olen yllättynyt, sillä esitysten taso on noussut merkittävästi viime vuodesta.  Muutamat erityisen hyvät esitykset kuuluivat 5B:lle (Crab Rave)
3A:lle ( Monstergirls ) ja 2B:lle ( Talent Shown voittaja). Olin myös järjestämässä buffaa. 
Pakko sanoa että ihmisten
makeannälkä oli suuri.  Lähes kaikki meni alle tunnissa. 
Kaikki yhteensä tänään oli mukava päivä. Hyvää vappua kaikille! 
Toivo 5B, Oppilaskunta.





Tänään meillä oli Team Rynkebyn järjestämä koulu juoksu. Koulu juoksun tarkoitus on kerätä rahaa lapsella olevan syövän taistelemista vastaan. Ennen juoksun alkua jokainen sai pyytää sponsoreita, esimerkiksi vanhemmilta tai sukulaisilta. Juoksussa juostiin kilometrin pituinen lenkki jonka jälkeen sai merkinnän rannekkeeseen. Jos oli 10 merkintää se oli 10 km:n matka juostu. Juoksin itse 11 kierrosta. Tänään oli ihan kiva päivä!
Joonas 5B, Liikkuva koulu.






Antoisaa viikonloppua lukijoille!

No comments:

Post a Comment