Friday 26 April 2019

Vielä on kevättä jäljellä...

Edessä on vielä viimeiset viisi viikkoa kevätlukukautta, ja sitten alkaa oppilaiden jo kovasti odottama kesäloma, ja opettajillakin opetuksen kesäkeskeytys. Pikkuhiljaa kaikki arviointeja varten tarvittavat tiedot ja taidonnäytteet alkavat kerääntyä, jotta opettajat pääsevät usein mahdottomalta tuntuvan tehtävän ääreen. Miten tiivistää yhden vuoden tiedot, taidot, ja onnistumiset pariin virkkeeseen ja numeroon? Noh, onneksi on vielä aikaa!

Ja mitä muuta tällä enenevällä valolla ja energialla tehdään näinä päivinä, ja viikkoina?

Korkeasaaressa on vielä huhtikuun loppuun ilmainen sisäänpääsy oppilasryhmille, ja metron myötä tämäkin kohde on aivan erilailla saavutettavissa Niittykumpulaisille. Parin viikon kuluttua on Junior Ciné viikko, missä osa Niittykummun koulun oppilaista toimii oppaina.



Koulun ympäristöä siivoillaan yhteisenä siivouspäivänä, ja sitä varten olemme saamassa roskankeräyskeppejä ja jätesäkkejä. Massat liikahtavat Team Rynkeby koulujuoksun merkeissä viikon päästä. Ennen äitienpäivää koulun kuoro järjestää äitienpäivälaulajaiset koulupäivän aikana. Lukuviikko ja Pirttimäki-päivä ovat myös tuloillaan. Näiden lisäksi kauniit päivät ja metron läheisyys vievät ryhmiä monenlaisille retkille, ja tavallinenkin koulutyö saa uusia ulottuvuuksia, kun toimintaa voi siirtää pihamaalle.





Kevät tuo tullessaan lupauksen lomasta, sekä mahdollisuuden vielä monenlaiseen mielenkiintoiseen toimintaan ja retkeen. Keväistä viikonloppua lukijoille!

No comments:

Post a Comment