Friday 30 October 2020

Halloween!

 Tällä viikolla Niittykummun koulussa on näkynyt kummia ja hurjia, sillä Halloween-viikkoa on vietetty innolla!

Läpi viikon on näkynyt vivahteita tulevaan, kun pikkuhiljaa tuntien aiheisiin on tullut kurpitsoja ja kummajaisia, ja koulun käytävillä on hiippaillut opettajia eri teemaisissa asuissa - avaruudesta länkkäreihin, luontoaiheista roistoihin! Oppilaat tottuivat yllättävän nopeasti ensin avaruusolentoihin ja planeettoihin, sitten muinaisen Kreikan jumalattariin tai alhaisiin rosvoihin opettajinaan.

Ja tänään perjantaina pukuloistoa riitti läpi luokkien. Kekseliäitä, hienoja, hurjia, ja hentoja asuja näkyi ympäri koulua. 

Spelling Bee reading a Halloween story


Menneinä vuosina Halloween on tuonut kouluumme myös myyjäisiä, tai illemmalla luokkaretkirahoja keräävän luokan järjestämiä discoja ja kammo-kujia, vaan koronamörön leijuessa yllämme, ei niitä nyt voida järjestää

Nyt takanapäin on kaksi perättäistä teemaviikkoa - Maailma Niittykumpuun!-kansainvälisyysteema, sekä Halloween. Ensi viikolla laskeudumme jälleen (uuteen) normaaliin, ilman suurempia yhteisiä teemoja. Tosin uinnithan pyörivät tässä yhtäaikaisesti, aikatauluja hieman muokaten, niin kuten yleensä - normaalin käsite koulussa on jokseenkin venyvä.

Hyytävän Halloween-henkistä viikonloppua lukijoille!

No comments:

Post a Comment