Thursday 1 April 2021

Pääsiäinen

 Aikana ennen koronaa Niittykummun koulussa oli yhtenä pääsiäistraditiona ortodoksipappien vierailu, ja virpomavitsojen siunaustilaisuus salissa. Tänä vuonna on pitänyt kehitellä muita tapoja tuoda yhteisöllisyyttä kouluumme pääsiäisteemallakin, ja oppilaskunnan hallitus on ideoinut ihania tapoja!

Päivystäjien pöydän edessä kasvaa isot laatikot koko koulun pääsiäisruohoa, minne kuka vain saa tuoda pääsiäiskoristeita.





Lisäksi Oppilaskunnan hallitus julisti pääsiäisteemaisen ovikilpailun - luokat ovat koristelleet oviaan pääsiäisteemoin, ja pitkän viikonlopun jälkeen voittajat julistetaan! Tässä on muutamia upeasti koristeltuja ovia.








Ja loppuun vielä pieni kerronta 3E luokan pääsiäisteemaisesta, ja erittäin maistuvasta äidinkielentunnista; oppilailla oli munajahti tehtävänä. Jos kuoren sisältä paljastui sana, siitä piti keksiä virke vihkoon. Ja jos tuli munan kuva, se annettiin opettajalle. Kun kahdeksan munaa oli kasassa, ryhmä sai itselleen suklaat! Oppilaat kirjoittivat ja etsivät varsin innokkaasti! (Ja aikuistiimikään ei paheksunut valmisteluun liittyvää suklaansyöntiä!)




Blogi toivottaa lukijoilleen oikein maukasta ja mukavaa pitkää viikonloppua! 

No comments:

Post a Comment