Friday 12 January 2018

2018!

Ja tapahtui niinä päivinä, että joulukuu oli hurjan kiireinen koulussa, ja kansa kiirehti edestakaisin tehden vuoden työtä loppuun. Suomi 100 juhlavuosi oli huipentumassa Niittykummun koulun osalta upeaan itsenäisyyspäivän juhlaan Tapiolassa.



Uusi metro avasi koulun elämään uusia ulottuvuuksia, ja koulun ympärille nousee kokoajan lisää uutta ja hienoa. Koulun sisällä on tapahtunut myös muutoksia, kun monet luokat ovat saaneet uusia kalusteita perinteisten pulpettien sijaan.

Niittykummun uusi metro

Siellä näkyy koulukin!
Uusia kalusteita











Ja nyt uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin! Elämä koulussa jatkuu samalla kaavalla kuin ennenkin, vaikka joitain muutoksia on myös loman aikana tapahtunut. On ollut vanhempainvapaalle lähtöä ja paluuta, uusia työkuvioita, ja uusia työkavereita.

Osalla oppilaista lukujärjestys on myös muuttunut, kun syksyllä alkaneet 3-4 luokkalaisten monialaiset valinnaiskurssit ovat nyt päättyneet, mutta 5-6 luokat jatkavat yhä. Näillä kevään kursseilla on painotus monikulttuurisuudessa, ja kuinka sitä voi tarkastella useista eri lähtökohdista. Tällä viikolla oppilaat ovat vasta päässeet kuulemaan pikaiset esittelyt kurssien rungoista, ja esittäneet toiveensa kurssivalintojen suhteen. Ensi viikolla päästäänkin jo aloittamaan sitten kunnolla.

Monialaiset valinnaiskurssit

Mutta tästä se taas lähtee, reippain askelin kevättä ja valoa kohti!




No comments:

Post a Comment