Friday 16 February 2018

Saavat lapset laskeskella...

Niittykummun koulu on ottanut ilon irti suurista lumimassoista, mitä tänne on satanut, ja jopa pysynyt!

Tällä viikolla suuri osa luokista on käynyt pulkkamäessä jossain lähiseudulla - koulun takametsässä, Tontunmäen puolella Pöllöpuistossa, ja Westendin Alpeillekin mentiin oppitunteja viettämään. Luminen talvi kun ei näillä seuduilla ole mikään itsestäänselvyys, on ollut kiva antaa lumilajeille tilaa  lukujärjestyksiin.

Lumikenkäilyä
Mäenlaskua koulun takana

Lumiveistoksia Pöllöpuistossa

Mäenlaskua Westendissä




5-6 luokkien monialaisten valinnaisaineiden kevätlukukauden ensimmäinen kurssi alkaa olla lopuillaan. Yhteisenä teemana valinnaisainekursseille oli monikulttuurisuus, mitä on tulkittu useista eri lähtökohdista.

Esimerkiksi Kulttuurien kohtaaminen- nimisellä kurssilla oppilaat ovat saaneet tutustua Japanilaiseen kulttuuriin, ja loppuhuipennuksena loivat yhdessä maisteluhetken.

Ramen

Polvi-istunta ja kattaukset

Sushin tekoa


Viikon huipentumana on monien osalta ollut 5A ja 5B luokkien järjestämät buffet-myynnit, ja tuotot menevät luokkien luokkaretkirahastoihin. Näyttäisi siltä, että kauppa on käynyt hyvin!

Oreo Brownie. Om nom!


Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää ensimmäinen pätkä kevätlukukaudesta, ja siirtyä nauttimaan hyvin ansaitusta talvilomasta, ja alati pitenevistä päivistä! Hyvää talvilomaa!

No comments:

Post a Comment