Friday 28 August 2020

Team Rynkeby Koulujuoksu - 2020 edition

Niittykummun koulu osallistui tänäkin vuonna Team Rynkeby koulujuoksuun, mutta vallitseva koronatilanne muutti järjestelyitä hieman edellisvuosista. 


Jokainen luokka on järjestänyt oman juoksuaikansa ja -paikkansa, jotta vältytään liiallisilta ryhmien sekoittamisilta. Juoksuja tapahtui koulun kentällä, koulun läheisillä pyöräteillä, Matinkylän urheilukentällä, Uusikummun ympäristössä... Lisäksi lähdöt olivat porrastetusti - osalla aamulla, osalla lounaan jälkeen.

Team Rynkebyn edustajat olivat myös paikalla osan luokkien kanssa laittamassa kierrosmerkintöjä juoksijoiden rannekkeisiin.







Kummiryhmät tekivät juoksuhommia yhdessä, ja isommat oppilaat kannustivat, kirittivät, ja huolehtivat nuoremmista juoksijoista.






Sää oli mitä mainioin, ja juoksujen jälkeen mehut maistuivat ansaitusti.




Viikon aikana koteihin oli jaettu tietoa Team Rynkeby -koulujuoksusta, sekä sen rahoituksenkeruukohteesta. Tarkoituksena tällä juoksulla on lisätä tietoisuutta lasten ja nuorten syöpäsairauksista, sekä kerätä rahaa niiden tutkimusta varten. Kotien mahdollisesti lahjoittamat varat menevät lyhentämättöminä Aamu-säätiölle

Tästä on hyvä kirmata kohti viikonloppua!

No comments:

Post a Comment