Friday 4 September 2020

Koulun retkiä ja toimintaa, pikkuhiljaa ja pienemmällä vaihteella

 Koulu ja opiskelu ovat paljon muutakin, kuin vain se, mitä luokkahuoneissa tapahtuu. Vaikka uusi normaali on pyöräyttänyt arkea erilaiseksi, näilläkin säännöillä saadaan päiviä rikastettua.

Tällä viikolla esimerkiksi kirjastoauto vieraili koulun pihassa, ja 1.luokkalaisille oli järjestetty tutustumiskerta kirjastoautoon. Tilaisuuteen meni puolikas luokallinen oppilaita kerrallaan, ja ryhmien välillä oli kymmenen minuutin desinfiointitauko - kirjastonhoitajat pitivät huolen, että oppilasryhmien, opettajien, ja heidän itsensä on turvallista olla autossa. Ekaluokkalaiset saivat erittäin mieluisan kirjalahjan, sekä lomakkeet omia kirjastokortteja varten. Tosin aika monelta se oma kortti löytyikin jo!

Junior Ciné on perinteisesti järjestetty toukokuussa, mutta tänä vuonna korona-aalto esti sen. Elokuvafestivaali siirrettiin menestyksekkäästi syksyyn, ja tällä viikolla valkokankaat ovat jälleen välkkyneet. Niittykummun koulusta 3A kävi Kino Tapiolassa katsomassa elokuvan Kaukana kotoa. Matkan varrelle mahtui myös eväshetki kulttuurikeskuksen auditorioportailla.





Näihin kuviin ja tunnelmiin, blogi toivottaa mukavaa viikonloppua lukijoilleen!

No comments:

Post a Comment