Friday 13 September 2019

Terveisiä Uusikummusta!

Huomenna Unicef-kävelyn lomassa oppilaat ja vanhemmat pääsevät tutustumaan Uusikummun tiloihin. Osalle oppilaista Uusikumpu on jo arkea, kuten Montessoriluokat alla kertovat;


Terveisiä Uusikummusta!:) 
Kun näimme Uusikummun ensimmäistä kertaa, osa oppilaista oli aivan innoissaan ja osa taas päinvastoin, erimieltä. Päivät kuluivat ja kaikki oppilaat alkoivat pikkuhiljaa pitämään tästä uudesta koulusta. Alkoi kuulumaan huhu, että tämän paikan nimi olisi ollut ennen Outokumpu, joten osa oppilaista alkoi kutsua tätä koulua Outokummun kouluksi. Lopulta se kuitenkin haihtui ja kaikki unohtivat sen nimen. Ruokalan ruoka on suurimman osan mielestä tullut paremmaksi uusien keittäjien myötä.  
Pihallamme on nyt paljon enemmän tilaa ja välineitä. Tunnit ovat vielä vähän sekavia, mutta kyllä me täällä selvitään ;D Ruokalaan käveleminen on välillä vähän vaikeaa, koska jotkut oppilaat hidastelevat, eivätkä pääse sisälle ruokalaan.  
Täällä on kivaa myös se, että täällä on paljon enemmän urheilulajivaihtoehtoja välitunneilla kuten esimerkiksi koripallo, jalkapallo, pingis, kiipeily ja juoksu. Opiskelemme vielä pari tuntia Niittykummun koulussa, mutta se ei haittaa, koska kävelemme opettajiemme kanssa koululta koululle. Myös oppilaskunta, Vihreä raati ja Liikkuva koulu toimivat hyvin. 

*****

BLOGI 
Terveisiä Uusikummusta 

Moikkeliskoikkelis! Olemme kaikki kotiutuneet hyvin Uusikumpuun. Ykkösluokkalaiset ovat aloittaneet hyvin koulun ja entisetkin oppilaat ovat voineet hyvin. Aluksi oli kuitenkin vaikeaa siirtyä vanhasta omasta koulusta uuteen isoon  vieraaseen kouluun. Olemme opiskelleet, leikkineet ja nauttineet vielä kesän viimeisistä päivistä. Yksi vaikeimmista asioista oli kuitenkin tottua jakamaan Jousenkaaren koulun kanssa koulun piha ja ruokala, mutta lopulta siihenkin tottui. Kivoimpia asioita Uusikummussa ovat esim. koulun piha/jalkapallo, ruokala/ruoka, koulun tilat ja pienempien mielestä läksyt. Lopulta kuitenkin olemme viihtyneet täällä todella hyvin, mutta kaipaamme kuitenkin Niittykumpua kaikkine ominaisuuksineen. Toivomme kaikkea hyvää uudelle kouluvuodelle. 
TerveisinMontessori-luokat 
  


No comments:

Post a Comment