Friday 21 September 2018

Valmisteluita...

Ensi viikolla Niittykummun koululla vietetään 70-vuotis juhlaviikkoa. Koulumme on avattu vuonna 1948, ja historian siipien havinaa on hyvinkin havaittavissa rakennuksessa.

Niittykumpu ennen...
Tulevalla viikolla hypätään pois normaalista lukujärjestyksestä, ja oppilaat työskentelevät eri pajoissa työstäen monimuotoisia tuotantoja. Se mitä saadaan aikaan, tulee useammankin yleisön nähtäväksi - keskiviikkona vieraiksi saapuu koulun entisiä oppilaita - osa on kulkenut näillä käytävillä 50-luvulla. Torstaina taasen saamme koulun entisiä opettajia, sekä lähikoulujen rehtoreita ja yhteistyökumppaneita vieraiksi. Ja kaiken huipentumana vietämme lauantaikoulupäivän, jolloin vanhemmatkin pääsevät kiertämään ja näkemään miten eri tavoin juhlaviikon teemaa on tulkittu. Ja jotta ensi viikon lauantain koulupäivä olisi entistäkin mielekkäämpi ja menestyksekkäämpi, vanhempainyhdistys sekä luokkaretkirahastoaan kartuttava 5B järjestävät monenlaisia tuotteita myyntiin.

Niittykumpu nyt.
Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea oppilaat saavat ensi viikolla aikaan. Innostusta ja suunnittelupöhinää on ainakin havaittavissa!

No comments:

Post a Comment