Monday 3 September 2018

Yleisurheilupäivä

Viime viikon keskiviikkona koko Niittykummun koulu pääsi kokeilemaan yleisurheilun eri lajeja. 1.-2.luokkalaiset jäivät koulun ympäristöön ja pihapiiriin ulkoilemaan ja urheilemaan. 3.-4.luokkalaiset matkustivat metrolla Otaniemen yleisurheilukentälle, ja 5.-6.luokkalaiset pyöräilivät Matinkylän urheilupuistoon. Sää suosi urheilijoita, ja vipinää riitti!



Isommat pääsivät kokeilemaan keihäänheittoa turbokeihäillä, kun taas pienemmät keskittyivät heittotekniikkaan pallonheiton kautta. Juoksuradoilla kokeiltiin omai ennätyksiä - 100m, 200m, 400m, ja osa jopa pidemmilläkin matkoilla. Myös pituushyppy ja kolmiloikka olivat suosittuja. Lisäksi limbokisa ja omat temppuilut täydensivät muita yleisurheilulajeja, ja kaikille tuli varmasti punaiset posket sekä hyvä mieli. 



Takametsässä pienet urheilijanalut tekivät mielenkiintoisia luontohavaintoja liikunnallisten luontoleikkien ohella. 



Kiitoksia vanhemmille metromatkojen mahdollistamisesta! Hienoa, että meillä Espoossa on näin monipuoliset urheilupuistot lyhyiden etäisyyksien päässä. 




Urheilupäivän ympärille suunniteltu lukuviikko rauhoitti myös mukavasti aamupäiviä, ja koulussa oli todella mukava ja rauhallinen tunnelma lukutuntien aikana. Perjantaian nähtiin myös käytävillä oppilaita ja opettajia pukeutuneina lempikirjansa hahmoiksi - vilahtipa Niittykummussa muiden muassa niin Harry Potter, kuin Pikku Prinssikin!

No comments:

Post a Comment