Friday 15 March 2019

Sen sata päivitystä!

Luet juuri Niittykummun koulun blogin sadatta päivitystä!

Kuva täältä


Tämä blogi lähti käyntiin 2016 osana kehittyvä toimintakulttuuri (KETO) projektia, ja erityisesti sen alla olevia monialaisten oppimiskokonaisuuksien kehittymistä ja dokumentointia varten. Silläpä blogin nimi ja osoitekin on se mitä on.

Ajan myötä keto-hanke päättyi, mutta blogi jäi elämään. Päivityksiä sateli säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta parin viime vuoden aikana rytmiksi on vakiintunut nämä perjantaiset julkaisut. Näiltä sivuilta löytyy tietoa koulun erilaisista projekteista ja tapahtumista, koulupäivien arjesta ja juhlasta. Vaan onko vielä jotain kerrottavaa, kun kerta sen sata tekstiä on jo halutessaan luettavana, ja kolmelta vuodeltakin jo?

Blogin sisältöä vuosien varrelta


No johan nyt toki. Koulu on onnellisesti jatkuvasti elossa, evoluutiossa ja muutoksessa. Uutta kerrottavaa ja kokeiltavaa löytyy aina, ja koulumme arki on niin monimuotoista, että siitä riittää kirjoitettavaa vielä paljoltikin. Jossain vaiheessa eri linjat saavat esittäytyä tarkemmin, samoin kuin koulun johto. Ja mikä olisikaan ihanampaa, kuin oppilaat itse tutkivina journalisteina koulussaan, päästen kertomaan ja julkaisemaan uutisiaan! Jokainen innokas journalistinalku voi ilmoittautua ylläpitäjälle, niin päästään kehittelemään jatkoa yhdessä!

Kuva täältä


Olkoon tämä merkkipaaluna siis ensimmäiselle sadalle. Milloin lie tulee seuraavat pyöreät täyteen, ken lie edelleen lukijana yhä, tai kirjoittajana?


No comments:

Post a Comment