Friday 9 August 2019

Ja taas mennään!

Ja noin vain on lukukausi jälleen polkaistu käyntiin! Niittykummun koululla on näkynyt liikettä pitkin kesää, kun e-puolen kesähoito on pyörinyt, ja remontit edistyneet. Vaan yhtäkkiä vilinää olikin moninkertaisesti enemmän, kun torstaina piha täyttyi jännittyneistä katseista, vilkkaista askelista, ja iloisista hihkaisuista.




Uudet 1.luokkalaiset ovat kiertäneet kummiensa kanssa tutustuen kouluun ja sen tapoihin, ja 6.luokkalaisia on ollut jo retkelläkin.


Niittykummun koulu on tällä hetkellä hieman muutoksen kourissa, kun sivurakennuksen remontin viivästyttyä e-luokkalaiset eivät ole vielä päässeetkään omiin tiloihinsa. Montessorioppilaat ovat muuttaneet Uusikummun tiloihin, mistä löytyy myös Jousenkaaren koulun toimintaa. Jahka kaikki tilat siellä ovat täydessä valmiudessa, Niitykummun käsityöopetus siirtyy laajalti niihin tiloihin, ja Niittykummun liikuntatilat jaetaan vuoroviikoin "josarilaisten" kanssa.



Tuleva viikko menee vielä poikkeuslukujärjestyksillä, ylläolevista syistä johtuen. Pikkuhiljaa kouluvuosi pääsee käynnistymään täyteen vauhtiin, ja arki alkaa rullata jälleen omalla painollaan.  Ja nyt, kohti kouluvuoden ensimmäistä viikonloppua. Nähdään ensi viikolla!






No comments:

Post a Comment