Thursday 29 March 2018

Pääsiäisterveisiä!



Pääsiäisen tuloon on valmistauduttu koulussa monin tavoin.  Viime viikolla oppilaat koristelivat pajunvitsoja, ja torstaina koulu kerääntyi isoon saliin virpomavitsojen siunaustilaisuutta varten. Ortodoksikirkon järjestämä siunaustilaisuus on jo pitkä perinne koulullamme, ja mielenkiintoinen katsaus monelle hieman vieraampaan uskontokulttuuriin.




Tällä viikolla oppilaat (ja opettajat!) ovat mielenkiinnolla odottaneet millainen pääsiäisyllätys oli luvissa, kun pitkin koulua olevat julisteet ovat laskeneet päiviä alaspäin. Tänään 10:15 kuulutus sitten kajahti, ja jokainen luokka sai ratkaistavakseen kummallisten sijaisten nimilistan - mistä tosin pienellä salapoliisityöllä paljastuikin varsin tuttuja opettajia. Nopeimmaksi ratkojaryhmäksi selviytyi 3B, ja voittoisa ryhmä sai maittavan palkinnon työstään.




Lisäjännitystä tähän lomaa edeltävään koulupäivään toi vieraileva pääsiäispupu Nuppu! 1B luokan opettaja oli tuonut lemmikkinsä kouluun, ja pörröinen kaveri olikin varsin suosittu vierailukohde päivän aikana.


Mutta näistä tunnelmista toivotamme hyvää pääsiäistä lukijakunnallemme!

No comments:

Post a Comment