Friday 22 April 2016

Kolmannen viikon arviointi

Voiko oikeasti olla jo niin, että 3/4 projektista on jo tehty?! Vastahan tämän aloittamista jännitettiin, ja pähkäiltiin, että mitä tästä oikein tulee. Mutta hyvään vauhtiin on päästy, ja oppilaat ovat tällä viikolla päässeet loistamaan työskentelyssään. Alun tiukemman opejohtoisuuden jälkeen oppilaat saivat viimein ottaa itse laajemman vastuun.

Liitän tähän viesteilyä Sannalta, sekä muutamia kuvia oppilaiden itsearvioinneista. Hyvältä näyttää!

"Tehtiin arvioinnit yksin  ja ryhmässä. Oli kyllä hiljaista porukkaa, kun kirjoittelivat.👍
Laitan sulle pari kuvaa niistä. Oppilaat olivat tykänneet ja innoissaan siitä, että työt ovat edenneet. Annettiin positiivista palautetta oppilaille hyvästä viikkotyöskentelystä. Tässä alkaa ite jo tuumaamaan, että harmi, kun tää projekti jo loppuu...mutta uusia tulee!!😀
-Sanna"










Kahootit ovat selvästi suosittuja, ja ylimääräisistä höpinöistä huolimatta oppilaat tuntuvat olevan tyytyväisiä töihinsä, ryhmiinsä, ja siihen mitä ovat valmistelemassa. 

Mielenkiinnolla odotan, millaisia valmiista töistä tulee! Ensi viikko on vielä työstöaikaa, ja toukokuun ensimmäisellä viikolla on tarkoitus järjestää showcase, jolloin oppilaat pääsevät esittelemään saavutuksiaan muillekin. Cannes ja Oscarit kalpenevat varmasti!



No comments:

Post a Comment