Monday 11 April 2016

Koulutusta projektin ohella

Sanna tässä samalla lähti kouluttautumaan työn ohella Turun yliopistoon opettajien erikoistumiskoulutukseen. Koulutus antaa mahdollisuuden työelämässä toimiville opettajille edistää omaa ammatillista osaamistaan. Koulutus suuntautuu oppimiseen ja opettamiseen digiympäristössä. 

Koulutus kestää puolitoista vuotta. Luennoilla istutaan, ja ryhmätöitä tehdään, sekä saadaan verkostoitua ympäri Suomen maan eri kouluista olevien opettajien kanssa. Hyviä keskusteluja on jo ollut ja lisää luvassa. Todella mielenkiintoista ja antoisaa!! 😀 

Koulutuksen yksi tavoite on toteuttaa kehittämishanke omassa koulussa. Hanke suuntautuu siis digiympäristöön. Hankkeen kokonaissisältö ei ole vielä täysin kirkastunut, mutta suunnitelmat siitä ovat jo hautumassa... Tämän vuoden satuprojekti on jo harjoittelua tähän hankkeeseen, joten ensi lukuvuonna sitten ollaan viisaampia ja saadaan vinkkejä uuteen projektiin. Toivon saavani koulutuksesta uusia ideoita digiopetukseen, ja että saan jakaa oppimaani myös muille. Pyrin siis kirjoittelemaan aina välillä tähän samaan blogiin ajatuksia opiskelustani ja sen toteutumisesta projekteissamme.

Sanna

No comments:

Post a Comment